Workshop COCKTAIL SHAKEN

bedrijfsuitje | vrijgezellenfeesten Scheveningen

CocktailWorkshop in Den Haag

Bekijk snel de verschillende cocktailworkshops waaruit je kan kiezen.

Ben jij een cocktailmaster?

Test binnen 2 minuten gratis je cocktail kennis. Deze quiz is ook heel leuk om tegen je vrienden, familie of collega’s te spelen.

Online cocktail workshop

Op afstand maar toch samen voor bedrijven die
op een originele manier online aan teambuilding
willen doen om het teamgevoel te behouden.

cocktail-shaken.nl

De manier om goede kwaliteit, service en beleving te kunnen garanderen is door alles in eigen beheer te hebben. Dit is het geval bij cocktail-shaken.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van cocktail workshops, cocktail (catering) op locaties. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een bruiloft is een dag waar iedereen naar uitkijkt en waar mooie herinneringen gemaakt worden. Wij willen jullie hier graag bij helpen.

Online cocktailworkshop

Onze online cocktail workshop is ideaal voor een teambuilding activiteit op afstand van jouw bedrijfsuitje of teamuitje. Samen maken wij drie cocktails en je zal merken dat je team dichterbij elkaar komt.

Cocktail workshop

Wij verzorgen de best gewaardeerde cocktail workshop van Scheveningen en Den Haag. Uiterst geschikt voor kleinere gezelschappen vanaf 2 personen tot aan grotere groepen. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten

Cocktail catering

Kies voor ons all-inclusief arrangement, je hoeft nu alleen nog maar voor een plekje te zorgen. De rest zullen wij voor je verzorgen. De bartender zal doormiddel van een complete bar je gasten verrassen met heerlijke cocktails.

cocktail-shaken.nl

De manier om goede kwaliteit, service en beleving te kunnen garanderen is door alles in eigen beheer te hebben. Dit is het geval bij cocktail-shaken.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van cocktail workshops, cocktail (catering) -en gin tonic bars op locaties. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een bruiloft is een dag waar iedereen naar uitkijkt en waar mooie herinneringen gemaakt worden. Wij willen jullie hier graag bij helpen.

Cocktail catering

Kies voor ons all-inclusief arrangement, je hoeft nu alleen nog maar voor een plekje te zorgen. De rest zullen wij voor je verzorgen. De bartender zal doormiddel van een complete bar je gasten verrassen met heerlijke cocktails.

Cocktail workshop

Wij verzorgen de best gewaardeerde cocktail workshop van Scheveningen, Den Haag en Kijkduin, ook zijn wij regelmatig te vinden in de rest van de Randstad. Uiterst geschikt voor kleinere gezelschappen tot aan grotere groepen van over de 100 deelnemers. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten

Webshop

Haal dezelfde cocktail materialen in huis waarmee wij onze cocktail workshops en cocktail catering verzorgen. Hier vind je naast de cocktail tools ook onze ebook en cadeaubon of boek je online cocktail workshop.

"You can't buy happiness
but you can prepare a cocktail
and that's kind of the same thing"

Interactieve online cocktail workshop

Doe mee vanuit je eigen tuin, keuken, woonkamer, camping, vakantiepark.

In het kort

Onze cocktail workshops en cocktail catering worden verzorgt door ervaren bartenders. De Cocktails & Gin Tonics worden bereid met verse ingrediënten en goede kwaliteit dranken, hierdoor beleef je bij ons de beste kwaliteit/prijs verhouding. Voor een complete dag in combinatie met een cocktail workshop boek je ook bij ons extra sportieve activiteiten en een heerlijke aansluitende BBQ of diner arrangement. 

Onder andere bekend van

Ingrediënten voor een complete beleving

Wij weten dat het organiseren van een bedrijfsuitje veel tijd en onderzoek vergt, daarom helpen wij je graag om op een effectieve en relaxte manier de dag voor jullie te organiseren. Wanneer je jullie dag bij ons compleet maakt in combinatie met bijv een BBQ of diner en drankjes  arrangement, hoeft er hierdoor niet meer verhuisd te worden naar een andere locatie na de cocktail workshop en zal er veel meer tijd overblijven om te genieten.  

Reviews

Trustpilot reviews 8,6
8.6/10
De cocktailworkshop was erg leuk, gezellig en leerzaam. Met een groep van tien personen de cocktailworkshop gevolgd bij Zilt in Scheveningen. We hebben allemaal twee cocktails gemaakt en daarna een wedstrijdje tussen twee teams gespeeld. Dit was erg grappig om te doen omdat iedereen super enthousiast was. Ook is het erg fijn dat er een mogelijkheid is om alcoholvrije cocktails te maken. Van de zomer gaan we nogmaals een workshop volgen omdat het een geslaagde avond was.
Facebook reviews 4,9
5/5
It was great to have cocktail-shaken.nl provide a cocktail and mocktail bar at the 18th birthday party of our daughter. It made for a special and memorable party (which is what you want). Mario and Sara were professional, made great drinks and were friendly and helpful. Everyone liked it! Thank you Mario and Sara!
Tripadvisor reviews 5,0
5/5
Heerlijke cocktails gemaakt tijdens de erg leuke workshop. Bij Solbeach op Scheveningen met vriendinnen een cocktailworkshop gedaan. 3 heerlijke cocktails gemaakt op 3 verschillende manieren dus niet alleen maar lekker maar ook nog leuk om er wat van te leren. De jongen die de workshop deed (Sam) deed het erg leuk en zullen we zeker aanraden.
Google reviews 5,0
5/5
Super leuke workshop bij mij thuis gehad met een aantal meiden voor een verjaardagskado. 3 heerlijke cocktails gemaakt. 3 technieken geleerd en ook veel goeie tips gekregen hoe de smaken beter uitkomen! Echte aanrader voor veel plezier, lekkere drankjes en leerzaam! Thanks Mario!