Cocktail workshop bedrijfsuitje

Het ideale bedrijfsuitje

Best gewaardeerde cocktail workshop voor bedrijfsuitjes
5/5

Een bedrijfsuitje waarmee je jouw collega’s kan verassen met iets ludieks, waarbij de sfeer direct goed en vooral ontspannen is. Het ideale bedrijfsuitje is gezellig, speelvol en mag ook leerzijn zijn! Wat dacht je van een heuse cocktail shaken workshop?! Het is een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Proeven!

Natuurlijk wil je weten of “het cocktail shaken” jouw goed afging. Er is maar één manier om hierachter te komen en dat is proeven, want tijdens dit bedrijfsuitje mag natuurlijk gewoon gedronken worden! 

Hier wordt dan ook tijd voor ingeruimd en dit is gelijk een mooi moment om lekker als collega’s in een gezellige sfeer te genieten met elkaar bij te kletsen. Zo ga je samen een aantal cocktails maken en natuurlijk drink je ze allemaal op om een goed oordeel over jouw cocktail shaken te kunnen geven.

Uniek en onderscheidend

Een cocktail shaken workshop spreekt tot de verbeelding. De kans is groot dat niemand van jouw collega’s zo’n bedrijfsuitje ooit eerder heeft gedaan. Daarmee heb je iets unieks georganiseerd. De heerlijke ontspannen sfeer ervaar je al direct bij aankomst. De cocktail shaken workshop geven wij namelijk altijd aan het strand bij gerenommeerde strandpaviljoens van Scheveningen tot aan Hoek van Holland.

Onder leiding van een ervaren bartender gaan jullie de wondere wereld van de cocktails ontdekken. Het beloofd een interactieve cocktail workshop te worden waarbij je natuurlijk niet alleen maar luistert en leert. Integendeel! Na de nodige uitleg en demonstraties gaan jullie zelf aan de slag en al snel maken jullie de eerste cocktail. Dit bedrijfsuitje is daarom superleuk is om samen te doen.

Scheveningen strand BBQ & diner locaties

Waterreus Scheveningen

Strandrestaurant de Waterreus is de plek waar je beide culinaire zaken combineert in een ambiance waar je je direct thuis voelt. Het interieur is gezellig, stijlvol en modern en toch ook intiem. Je geniet van een prachtig uitzicht op zee en de vriendelijke en gastvrije medewerkers van de Waterreus doen er alles aan om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen

Solbeach Scheveningen

Solbeach is één van de betere strandtenten van Scheveningen. Relaxen en chillen doe je op het grote terras, waarbij de goedgemutste en vlotte bediening maar één doel hebben: jou heerlijk laten genieten. Deze locatie is the place to be voor onze cocktail shaken workshop. 

Zilt (Pier Scheveningen)

Restaurant Zilt vind je op de Scheveningse Pier. Een unieke locatie die, zeker gezien de geschiedenis van de Pier, tot de verbeelding spreekt. Uitzicht op zee, een sfeervol interieur, vriendelijke bediening en een keukenbrigade die weet wat lekker eten is, zijn de ingrediënten die Zilt toevoegt aan de workshop cocktail shaken. 

Xiringuito Scheveningen

Xiringuito Terras

Coming soon!

Hoek van Holland BBQ & diner locaties

Beachclub Royal

Royal

Coming soon!

Beachclub The Bing

beachclub-the-bing

Coming soon!

Strand restaurant FF Tijd

strandrestaurant ff tijd

Coming soon!

Sluit Menu