I'm a bartender...
What's your superpower?

Na 23 jaar in de horeca ervaring te hebben opgedaan, waarvan een aantal jaren in verschillende management functies zowel nationaal als internationaal; vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen. 

Maar wat ga je dan doen vroeg ik mijzelf af… in ieder geval iets wat ik leuk vind en wat andere mensen blij zal maken. Ik wilde niet meer in de horeca werken maar nog wel met de horeca samenwerken. Wat valt ertussen? Evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, eigenlijk elk soort groep die iets leuks wilt gaan doen. Waar ligt mijn expertise en wat vind ik leuk om te doen? Cocktails! 

Lees hieronder snel verder…

Onze missie

Na goed om mij heen te hebben gekeken, kwam ik erachter dat aan het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland etc. de kwaliteit van de cocktail workshop vaak van een laag niveau zijn. Ik moest een team van ervaren bartenders gaan samenstellen om cocktail workshops van goede kwaliteit te kunnen leveren. Bartenders die zich kunnen inleven en aanvoelen van het gezelschap welke voor ze staan, die vol verwachting zijn over de cocktails die ze zometeen mogen gaan maken.

Wil je meer weten? Lees dan verder….

Onze Visie

Hoe kan een bedrijf zich onderscheiden van andere bedrijven? Het antwoord is heel simpel, beter zijn dan de ander maar hoe doe je dat? 

In één woord beschreven: Beleving met een hoofdletter B! Ligt heel dichtbij C van cocktail 😉

Betekenis van beleving – “manier waarop je iets ervaart of interpreteert”.

Wij willen elke keer weer de juiste beleving meegeven aan iedere persoon die bij ons een cocktail workshop of cocktail catering op locatie boekt. 

Dit kan alleen doormiddel van je te specialiseren in wat je doet. Niet alleen een aangeboden activiteit zijn, welke zich op massa richt maar puur gericht op de cocktails.

Verse producten, Kwaliteit dranken, Materialen, Kennis, Oog voor detail, Presentatie, Motivatie en inlevingsvermogen…..

Cocktail catering cocktail-shaken.nl

Verse Ingrediënten

Als u boodschappen gaat doen, dan wilt u toch alle ingrediënten zo vers mogelijk aanschaffen? Dit geldt ook voor cocktails, het verschil is namelijk te proeven.

presentatie

Beleving ervaart men door Geur, Smaak en Zicht dus creëer een mooie, goede en lekkere cocktail!

Kwaliteit dranken

Kwaliteit dranken zorgen voor een betere smaak van de cocktails. Elke cocktail heeft een ander soort gedestilleerd nodig.

cocktail kennis

Dankzij onze cocktail kennis, kunnen wij jullie goed begeleiden in het maken van heerlijke mooie cocktails.

Ons doel

Ons product, de cocktail workshop als zowel cocktail catering op locatie dient ten aller tijde verzorgt te worden op een juiste kwalitatieve manier zodat wij jullie kunnen helpen om samen mooie en leuke herinneringen te creëren.

Wij willen mensen helpen bij het kennismaken met cocktails. Of je nu een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of een ander soort gelegenheid aan het organiseren bent. Het moet een dag worden waarvan je hoopt dat deze nooit zal ophouden. 

Mario Tehupeiori.

Ons team

cocktail workshop Scheveningen
Cocktail Workshop Scheveningen
cocktail cursus Bidfood
cocktail Workshop Scheveningen

Reviews

Hieronder staan de totaal review scores per website. Zij gingen je voor!

Laat voorgaande klanten je overtuigen doormiddel van hun reviews, klik op de naam van de review schrijver om de rest van de reviews te lezen. 

 

Trustpilot reviews 8,6
8.6/10
De cocktailworkshop was erg leuk, gezellig en leerzaam. Met een groep van tien personen de cocktailworkshop gevolgd bij Zilt in Scheveningen. We hebben allemaal twee cocktails gemaakt en daarna een wedstrijdje tussen twee teams gespeeld. Dit was erg grappig om te doen omdat iedereen super enthousiast was. Ook is het erg fijn dat er een mogelijkheid is om alcoholvrije cocktails te maken. Van de zomer gaan we nogmaals een workshop volgen omdat het een geslaagde avond was.
Facebook reviews 4,9
4.9/5
Met ons team zijn wij een middagje cocktails aan het shaken geweest bij Sol Beach (georganiseerd door cocktail-shaken). De barman die de workshop gaf (Mario Tehupeiori) is echt een geweldig vent die weet wat smaakjes combineren is. Met 18 man aan de slag, cocktails shaken met en zonder alcohol een ieder kon daarin zijn keuze maken. We hebben enorm gelachen en heerlijke cocktails gemaakt. Daarnaast ook top om de geleerde cocktails dan ook thuis nog eens lekker na te shaken. Een echte aanrader als je met je team /bedrijf leuk en vooral lekker aan de slag wil.
Tripadvisor reviews 5,0
5/5
Heerlijke cocktails gemaakt tijdens de erg leuke workshop. Bij Solbeach op Scheveningen met vriendinnen een cocktailworkshop gedaan. 3 heerlijke cocktails gemaakt op 3 verschillende manieren dus niet alleen maar lekker maar ook nog leuk om er wat van te leren. De jongen die de workshop deed (Sam) deed het erg leuk en zullen we zeker aanraden.
Google reviews 5,0
5/5
Had aan awesome workshop here with Mario from cocktailshaken.
Highly recommend this stuff!

Waarmee mogen wij je helpen?

Ik wil graag meer info over

Ik wil graag meer info over

Sluit Menu
DutchEnglishGerman