Cocktail workshop vrijgezellenfeest

Het ideale vrijgezellenfeest

Best gewaardeerde cocktail workshop voor vrijgezellenfeesten
5/5

Een vrijgezellenfeest is het ultieme feest onder de feesten, een trouwerij is immers geen trouwerij als daar geen sprankelend vrijgezellenfeest aan vooraf is gegaan! De grote vraag is natuurlijk wat je dan moet organiseren, want je wilt uiteraard wel een beetje origineel zijn. Wij denken hierin graag met je mee en hebben voor jou het antwoord op deze grote vraag. Verras jouw vriend of vriendin en organiseer voor hem/haar een cocktail shaken workshop in Scheveningen.

Een cocktail shaken workshop is niet alleen leuk voor de vrijgezel maar ook voor de hele groep die hierbij aanwezig is. Vanzelfsprekend staat de vrijgezel in het middelpunt van de belangstelling, want zo hoort dat gewoon tijdens een vrijgezellenfeest. Onze cocktail shaken workshop is een interactieve workshop waarbij iedereen kan laten zien hoe goed hij/zij is in cocktail shaken. Een vrijgezellenfeest moet uiteindelijk voor iedereen een dag zijn waarover nog lang wordt nagepraat.

Wat ga je doen?

Onze cocktail shaken workshop wordt gegeven door enthousiaste barmensen die hun vak verstaan. Jullie worden ontvangen in één van de betere strandpaviljoens van Scheveningen. Alleen deze locaties al zorgen voor een heerlijk ontspannen sfeertje en dat is precies wat je wilt tijdens een vrijgezellenfeest. 

Een cocktail shaken zonder enige uitleg is natuurlijk onbegonnen werk. Vandaar dat je eerst enige uitleg en achtergrond krijgt over het maken van cocktails. Geen ingewikkelde materie hoor, want al snel mogen jullie zelf aan de slag. Wie de lekkerste cocktail maakt? Dat kunnen jullie het best zelf beoordelen. Hoog tijd om te gaan proeven! Genieten van cocktails op het strand van Scheveningen, wij kunnen ons geen beter vrijgezellenfeest indenken!

Bojan cocktails

Maak het compleet!

Wij verzorgen een all-in arrangement inclusief een cocktailworkshop en aansluitend een BBQ!

Een compleet verzorgde uitje.

Beste deal aan het strand van Scheveningen tot Hoek van Holland

Scheveningen strand BBQ & diner locaties

Waterreus Scheveningen

Strandrestaurant de Waterreus is de plek waar je beide culinaire zaken combineert in een ambiance waar je je direct thuis voelt. Het interieur is gezellig, stijlvol en modern en toch ook intiem. Je geniet van een prachtig uitzicht op zee en de vriendelijke en gastvrije medewerkers van de Waterreus doen er alles aan om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen

Solbeach Scheveningen

Solbeach is één van de betere strandtenten van Scheveningen. Relaxen en chillen doe je op het grote terras, waarbij de goedgemutste en vlotte bediening maar één doel hebben: jou heerlijk laten genieten. Deze locatie is the place to be voor onze cocktail shaken workshop. 

Zilt (Pier Scheveningen)

Restaurant Zilt vind je op de Scheveningse Pier. Een unieke locatie die, zeker gezien de geschiedenis van de Pier, tot de verbeelding spreekt. Uitzicht op zee, een sfeervol interieur, vriendelijke bediening en een keukenbrigade die weet wat lekker eten is, zijn de ingrediënten die Zilt toevoegt aan de workshop cocktail shaken. 

Xiringuito Scheveningen

Xiringuito Terras

Coming soon!

Hoek van Holland BBQ & diner locaties

Beachclub Royal

Royal

Coming soon!

Beachclub The Bing

beachclub-the-bing

Coming soon!

Strand restaurant FF Tijd

strandrestaurant ff tijd

Coming soon!

Sluit Menu