Cocktail catering

Verras je gasten

Een Cocktailbar tijdens een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een ander soort evenement wordt niet zo snel verwacht maar des te meer gewaardeerd! Wil je graag dat jouw gasten nog lang over het feest zullen napraten? Verzorg dan niet alleen de standaard zoals bier, wijn en frisdranken maar boek onze cocktail catering in en geef je gasten een top avond.

cocktail catering voor elke gelegenheid

Cocktail catering cocktail-shaken.nlCOCKTAILS TIJDENS JE GRAND OPENING

Doormiddel van een grootse opening kan je klanten kennis laten maken met je nieuwe Bedrijf, Barbershop of een ander soort Winkel. Dit kan doormiddel van acties, kortingen of een feest met versnaperingen. Om deze Grand Opening onvergetelijk te maken, is het cruciaal om mensen aan het praten te krijgen over jouw nieuwe winkel. Kies ervoor om onze cocktail catering te boeken. Hiermee ben je uniek en zullen je klanten nog lang over het succes van jouw nieuwe winkel praten.

PRACHTIGE COCKTAILS 

Je wilt dat klanten weten wie je bent, wat je verkoopt en waar je gevestigd bent. Je klanten verwachten kwaliteit en zullen alles hiermee vergelijken. Wanneer je onze cocktail catering boekt, valt er al een last van je schouders. Wij houden ons aan een hoge standaard als het gaat om professionaliteit en service. Cocktail-shaken.nl maakt niet alleen heerlijke en prachtige cocktails maar vinden het ook leuk om met geïnteresseerde klanten te praten en uitleg te geven over de cocktails.

ALL-INCLUSIEF COCKTAIL CATERING

Na het aanvragen van een offerte, zullen wij met jullie overleggen om een cocktail menu samen te stellen welke bij jullie past. Het thema, jullie wensen, het gevoel (bijv. een classic cocktails menu of juist een tiki bar) en alle overige mogelijkheden worden besproken. Wij nemen alle zorgen bij jullie weg, bij ons boeken jullie namelijk een all-inclusief pakket. Wij verzorgen de cocktailbar, bartender(s), glaswerk, verse ingrediënten en niet geheel onbelangrijk, de dranken.

Offerte aanvragen

COCKTAILS OP JE BRUILOFT

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een goede toast en daar hoort weer een goed gevuld glas bij, Proost! Voeg een hip en feestelijk tintje aan jullie bruiloft toe en wissel de champagne om voor iets speciaals, cocktails!

Verwen je gasten eens met een uniek drankje, zoals cocktails. Dit smaakt niet alleen lekker maar het ziet er ook nog eens mooi uit. Alles is aan te passen aan het thema van jouw bruiloft, smaken, kleuren en presentatie, wat je ook wenst.

Uiteraard heeft elke bruiloft een “Signature cocktail” nodig van de bruid en bruidegom. Vertel ons jullie favoriete cocktail, verzin er een leuke naam voor en wij zullen deze als Signature cocktail op de bruiloft verzorgen.

MOCKTAILS

Vaak blijven de kinderen achter met een sapje of frisdrank. Het liefst willen zij natuurlijk ook drinken uit zo’n mooi glas. Mocktails zijn cocktails zonder alcohol, aangepast met vers fruit en limonade of sappen. Zeer geschikt voor kinderen en genodigden die nog moeten rijden.

ALL-INCLUSIEF COCKTAIL CATERING

Na het aanvragen van een offerte, zullen wij met jullie om de tafel gaan zitten voor een intake gesprek. Dit doen wij zodat wij zo effectief mogelijk kunnen inspelen op jullie behoeftes voor de cocktailbar. Het thema, jullie wensen, het gevoel (bijv. een classic cocktails menu of juist een tiki bar) en alle overige mogelijkheden. Wij nemen alle zorgen bij jullie weg, bij ons boeken jullie namelijk een all-inclusief pakket. Wij verzorgen de cocktailbar, bartender(s), glaswerk, verse ingrediënten en niet geheel onbelangrijk, de dranken.

Offerte aanvragen

COCKTAILS OP JE BEDRIJFSFEEST

Een bedrijfsfeest hoort een bijzondere beleving te zijn waar de werknemers, die zich het gehele jaar een slag in de rondte hebben gewerkt beloond worden. Vind je ook niet dat zij de beste beleving verdienen?

Bedrijfsfeesten of bedrijfsuitjes zijn voor meerdere doelen goed. Het personeel kan bijv. bedankt worden voor een super jaar of misschien wil je juist dat collega’s elkaar beter gaan leren kennen. Hoe goed een bedrijf draait is niet alleen afhankelijk van een product, met het personeel valt of staat dit product.

COCKTAILS HELPEN MET TEAMBUILDING

Laat je werknemers contact leggen met elkaar, dit zal het team versterken en verbinden. De cocktailbar is hier een uitstekend onderwerp voor, zij zullen overleggen welke cocktail te bestellen en wat de ervaringen van de overige cocktails waren. Dit is waar het teambuilding gebeurd, ongedwongen met plezier valt ineens de drempel van “het elkaar niet kennen” weg. Je team zal nog lang napraten over de cocktailbar en gemotiveerd aan het werk gaan, samen met hun (nieuwe) collega’s.

ALL-INCLUSIEF COCKTAIL CATERING

Na het aanvragen van een offerte, zullen wij met jullie om de tafel gaan zitten voor een intake gesprek. Dit doen wij zodat wij zo effectief mogelijk kunnen inspelen op jullie behoeftes voor de cocktailbar. Het thema, jullie wensen, het gevoel (bijv. een classic cocktails menu of juist een tiki bar) en alle overige mogelijkheden. Wij nemen alle zorgen bij jullie weg, bij ons boeken jullie namelijk een all-inclusief pakket. Wij verzorgen de cocktailbar, bartender(s), glaswerk, verse ingrediënten en niet geheel onbelangrijk, de dranken.

Offerte aanvragen

Cocktail catering cocktail-shaken.nl

COCKTAILS OP JE VERJAARDAG

Wie jarig is trakteert! Hoe beter dan te trakteren terwijl anderen voor jou het werk doen! Wij maken je verjaardagsfeest compleet.

Het gaafste is natuurlijk om een echte cocktailbar op jouw feest te plaatsen maar wij begrijpen door onze ervaringen dat dit niet altijd mogelijk is. Wij hebben cocktails verzorgt vanuit in een grote tuin en de andere keer was het in een appartement waar niet voldoende ruimte was voor een cocktailbar. Uiteraard gaan wij dan creatief voor je aan de slag en gebruiken wij wat er aanwezig is als een bar, dit doen wij dan vanuit de keuken of een tafel die aanwezig is.

COCKTAILS DIE BIJ JOUW VERJAARDAG PASSEN

​Heb je een favoriete cocktail? Dan plaatsen wij deze natuurlijk op de cocktail kaart. Wij verzorgen altijd een aantal verschillende cocktails maar ook mocktails, deze zijn alcoholvrij. Er is dus altijd voldoende keuze voor iedereen! Jij zorgt voor een plekje en wij regelen de rest, je boekt bij ons namelijk een all-inclusief pakket. Cocktail- of gin & tonic bar, bartender, glaswerk, verse ingrediënten en uiteraard de dranken, wij nemen het allemaal voor je mee.

Offerte aanvragen

COCKTAILS BIJ JE THUIS

Geef eens een feestje, maakt niet uit wat voor feestje. Een verjaardag, borrel, housewarmingparty etc noem het maar op. Je bent altijd maar de gastheer of gastvrouw aan het spelen, wil je niet eens een keertje zelf ook lekker genieten en niks te hoeven doen? Cocktail-shaken.nl bied je hier de mogelijkheid toe. Het enige wat wij nodig hebben is bijv een keukenblok, heb je die niet? Geen probleem, wij nemen een mobiele bar voor je mee! Cocktailbar thuis is een all-inclusief pakket, bestaande uit een bartender die jou en je gasten voorziet van verschillende cocktails. Ook de mobiele cocktailbar thuis, is een all-inclusief pakket. Wij verzorgen, de shaker, (bar), glaswerk, ingrediënten en reiskosten tot 20 km buiten Den Haag. Wij hebben een aantal cocktail menu’s waar uit gekozen kan worden, uiteraard kan de cocktail menu ook op maat gemaakt worden naar bijv het thema van je feest. Wij werken met pakketen van “aantal cocktails” ipv aantal personen, dit maakt de keuze vaak voor de meeste klanten een stuk makkelijker.

Speciaal voor de mobiele cocktailbar thuis hebben wij arrangementen vanaf 50 cocktails in ons aanbod opgenomen, de bartender zal dan 3 uur lang voor jullie ter beschikking staan.

Offerte aanvragen

COCKTAILS TIJDENS DE FEESTDAGEN

Kerstborrels en nieuwjaarsrecepties zijn feestelijke aangelegenheden. Daar hoort een passende feestelijke sfeer bij. Een paar weken van te voren heb je met veel plezier de playlist al zorgvuldig samengesteld. Ook heb je voor een sfeervolle aankleding gezorgd. Geen felle lampen maar juist perfect gedimde lichten. Nu is het zorg, dat het eten en drinken niet tegenvalt. Uiteraard heb je natuurlijk al goed nagedacht, of je allemaal kleine hapjes gaat serveren of juist een driegangenmenu. Misschien huur je hier wel een cateraar voor in. Toch mist er iets, je hebt zo je best gedaan om alles zo sfeervol mogelijk te maken. Van de aankleding tot muziek en het eten. Het drinken, bier, wijn en frisdranken is de standaard voor recepties en borrels. Toch wil je iets wat uniek is en de avond nog feestelijker maakt.

Maak je avond uniek en compleet met onze cocktailbar! Wij helpen graag om er een onvergetelijke avond voor jullie van te maken. Wij bieden all-inclusieve pakketten aan, wij nemen alles mee. Bartender(s), glaswerk, verse ingrediënten en uiteraard de dranken. 

Offerte aanvragen

Shaker op je feest

Doe je liever zelf de inkoop? Heb je zelf een bar of iets wat als cocktailbar kan dienen? Wil je de kosten zoveel mogelijk drukken? Huur dan een shaker in! Onze representatieve bartender, zal arriveren met professionele materialen en zal aan de slag gaan met de ingekochte ingrediënten. Jullie bepalen welke cocktails op het menu komen te staan en wij verzorgen een boodschappenlijst, zodat alles ook daadwerkelijk aanwezig is op de dag zelf.

Cocktail-shaken.nl heeft veel ervaring met het organiseren van cocktail evenementen. Wij bereiden alles a la minute klaar vanuit een leeg glas naar een heerlijke cocktail! Je gasten zien zijn hoe wij de cocktails met precisie, detail en passie voor ze aan het maken zijn. Cocktails, daar moet van genoten worden! Onze bartenders zijn professioneel en representatief, ook nemen zij altijd de beste ingrediënten en dranken mee. 

Meest geliefde cocktails

CAIPIRINHA | Cachaca, Limoen & suiker

MOJITO | Witte rum, Munt, Limoen, Suiker

DAIQUIRI | Witte rum, Limoensap & Suiker

MAI TAI | Donkere rum, Triple sec, Orgeat, Suikersiroop, Limoensap

PINA COLADA | Witte rum, Cream of Coconut, Ananassap, Ananasschijf

DARK & STORMY | Donkere rum, Limoensap, Ginger beer, Angostura bitters

WOO WOO | Vodka, Peach Tree, Cranberry juice

CAIPIROSKA 43 | Vodka, Licor 43, Limoen, Suiker

MOSCOW MULE | Vodka, Limoensap, Ginger beer, Angostura bitters

COSMOPOLITAN | Citron vodka, Triple sec, Cranberry juice, Limoensap

SEX ON THE BEACH | Vodka, Peach Tree, Cranberry juice, Sinaasappelsap

CAIPIROSKA 43 | Licor Cuarenta y Trés, Vodka, Limoen, Suiker

SPLIT 43 | Licor Cuarenta y Trés, Bols Yoghurt Likeur, Sinaasappelsap

FRANGIRETTO SOUR | Frangelico, Disaronno, Limoensap, Suikersiroop, Eiwit

AMARETTO SOUR | Disaronno, Citroensap, Suikersiroop, Angostura bitters, Eiwit

TEQUILA SUNRISE | Tequila blanco, Sinaasappelsap, Grenadine

MARGARITA | Tequila blanco, Triple sec, Limoensap, Suikersiroop

AQUA DI TIGRE | Tequila Reposado, Mango siroop, Limoensap, Ginger Ale

GORDON’S | Indian Tonic Water, Lime

DAMRAK | Indian Tonic Water, Sinaasappel

MONKEY 47 | Dry Tonic Water, Grapefruit zest

BEEFEATER 24 | Indian Tonic Water, Grapefruit

HERMIT | Mediterranean Tonic Water, Grapefruit, Zeekraaltjes

TANQUERAY | Indian Tonic Water, keuze uit: Limoen, Munt of Sinaasappel zest

HENDRICKS | Indian Tonic Water, Keuze uit: Komkommer, Zwarte peper korrels

GIN MARE | Mediterranean Tonic Water, Keuze uit: Basilicum, Olijven, Rozemarijn, Thijm

BOMBAY SAPPHIRE | Indian Tonic Water, Keuze uit: Limoen, Citroen, Munt, Sinaasappel zest, Zwarte peper korrels

cocktail catering Gin Mare
cocktail catering Gin Tonic
cocktail catering Gin Tonic

Om het u makkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten samengesteld. Het is ook mogelijk om een pakket op maat te ontvangen, u geeft aan wat u in gedachten heeft en wij passen ons hierop aan. Van een een Tiki cocktailbar tot aan een Vodka gerelateerde cocktailbar, wij kunnen het verzorgen.

De prijzen van onze cocktail catering zijn all-inclusieve service prijzen. Materiaal, glazen, dranken, mobiele bar, en het personeel worden door cocktail-shaken.nl geregeld. De afnemer (klant) voorziet van een ruimte (cocktails op de werkvloer of aan huis) op de locatie en wij doen de rest.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Trustpilot reviews 5,0
5/5
Snelle reactie en prettige manier van communiceren! Daarnaast vond ik het fijn dat we in overleg ook de 'standaard' konden aanpassen en een op maat gemaakte offerte ontvingen. De avond was een groot succes en iedereen heeft genoten van de cocktails.