CocktailWorkshop in Den Haag

Op de 3e verdieping met de skyline van Den Haag op de achtergrond zijn jullie elk weekend welkom. Bekijk de verschillende cocktailworkshops waaruit je kan kiezen.

When life gives you pineapples, make piña coladas

01

Kies een datum

Elke zaterdag en zondag staan wij voor jullie klaar of je nu vroeg (het is altijd wel ergens 5 uur) of laat wilt starten met de workshop.

02

Kies een tijdstip

Er zijn meerdere tijdsloten beschikbaar per dag, bekijk welke tijden er beschikbaar zijn en reserveer direct de gewenste starttijd.

03

Kies een workshop

Hieronder kan je de 3 verschillende cocktailworkshops bekijken, neem je tijd, neem een cocktail en kies de workshop welke het beste bij jullie past.

De workshops

cocktail-shaken.nl cocktail workshop den Haag

Same base, different taste

Heerlijke cocktails maken? Dan is deze cocktailworkshop perfect voor jullie, wees welkom en kom genieten van twee zelfgemaakte cocktails. Klik op de button om een offerte aan te vragen.

  • Vanaf 27,50 euro p.p.  (10 personen)
  • Duur 60 minuten
  • 2 cocktails
cocktail-shaken.nl cocktailworkshop Den Haag

Pornstar and Smash

Eiwit in cocktails? 2x shaken voor 1 cocktail?Ja zeker! Smash cocktail? Echt wel! Boek dan deze cocktailworkshop en proef de heerlijke smaken door de cocktails te maken en te drinken.

  • Vanaf 37,50 euro p.p.  (10 personen)
  • Duur 60 minuten
  • 2 cocktails
cocktail-shaken.nl bittergarnituur

Airfryer bittergarnituur

Welke van deze twee workshops je voorkeur ook geniet, upgrade je beleving door een heerlijke Air fryer bittergarnituur erbij te boeken. Lekkere snacks om van te genieten samen je cocktail.

  • 5 euro p.p.
  • 4 hapjes p.p.
  • Vegetarisch ook mogelijk

drink with us

Wij zijn te vinden aan het randje van Den Haag en met het centrum iets verderop is de cocktailworkshop makkelijk in jullie planning te verwerken. Reserveer je gewenste workshop nu via ons boekingssysteem hieronder.

Waar moet je naartoe?

Neherkade 1
2521VA
Den Haag

Contact

Openingstijden

cocktail-shaken.nl cocktailworkshop

Zij gingen je voor

5/5
Top workshops! Zowel in het echt als de digitale workshops zijn het ontzettend leuke workshops. Mario helpt je met duidelijke stappen om je cocktail te maken, en hij brengt veel kennis met zich mee. Hij weet daarom precies welke ingrediënten je nodig hebt om een echt lekkere cocktail te maken.
Yvo
5/5
Een absolute aanrader! Op een leuke locatie een hele gezellige, leerzame workshop gehad. Een goede, duidelijke (en geduldige :-)) uitleg zorgt ervoor dat je overheerlijke cocktails kunt maken. Hartstikke bedankt! We komen zeker nog eens terug!
Suzanne Kuyt
5/5
Fun and educational. Tasty cocktails and an enthousiastic mixologist/bartender. Would definitely recommend!
Bas te Kortschot

Boek hier je cocktailWorkshop

Kies de gewenste datum, tijd en het aantal personen; Leg je voorkeuren vast, vul je gegevens in en
je bent alweer een stap dichterbij een geweldige cocktailworkshop. It’s that simpel. Proost!