CocktailWorkshop in Den Haag

Te vinden aan het randje van Bezuidenhout, met OV op maar 13 minuten van Den Haag Centraal, 2 minuten verder stap je midden in het centrum uit en gratis parkeren voor de deur zijn jullie van harte welkom. Bekijk de verschillende cocktailworkshops waaruit je kan kiezen.

When life gives you pineapples, make piña coladas

01

Kies een datum

Wij staan altijd voor jullie klaar of je nu vroeg (het is altijd wel ergens 5 uur) of laat wilt starten met de workshop.

02

Kies een tijdstip

Er zijn meerdere tijdsloten beschikbaar per dag, bekijk welke tijden er beschikbaar zijn en reserveer direct de gewenste starttijd.

03

Kies een workshop

Hieronder kan je de 3 verschillende cocktailworkshops bekijken, neem je tijd, neem een cocktail en kies de workshop welke het beste bij jullie past.

De workshops

cocktail-shaken.nl cocktail workshop den Haag

Enjoy 2 cocktails

Heerlijke cocktails maken? Dan is deze cocktailworkshop perfect voor jullie, wees welkom en kom genieten van twee zelfgemaakte cocktails. Klik op de button om een offerte aan te vragen.

 • Vanaf 25 euro p.p.  (10 personen)
 • Duur 60-90 minuten
 • 2 cocktails
cocktail-shaken.nl cocktailworkshop Den Haag

Pornstar and Smash

Pornstar Martini? Yes please! Smash cocktail? Echt wel! Boek dan deze cocktailworkshop en proef de heerlijke smaken door de cocktails te maken en te drinken.

 • Vanaf 32,50 euro p.p.  (10 personen)
 • Duur 60-90 minuten
 • 2 cocktails
cocktail workshop Den Haag

Three stars

Meer dorst en in "the mood' voor 3 cocktails? Behalve alleen de keuze voor deze workshop mag je ook de 3 cocktails zelf uitkiezen uit de bijpassende cocktail lijst die je vind tijdens het aanvragen van de offerte.

 • Vanaf 35 euro p.p.  (10 personen)
 • Duur 120 minuten
 • 3 cocktails
cocktail-shaken.nl bittergarnituur

Airfryer bittergarnituur

Welke van deze drie workshops je voorkeur ook geniet, upgrade je beleving door een heerlijke Air fryer bittergarnituur erbij te boeken. Lekkere snacks om van te genieten samen je cocktail.

 • 5 euro p.p.
 • 4 hapjes p.p.
 • Vegetarisch ook mogelijk

drink with us

Wij zijn te vinden aan het randje van Den Haag en met het centrum iets verderop is de cocktailworkshop makkelijk in jullie planning te verwerken. Reserveer je gewenste workshop nu via ons offerte formulier hieronder.

Waar moet je naartoe?

Haverkamp 220
2592 BM
Den Haag

Contact

Openingstijden

cocktail workshop Den Haag

Zij gingen je voor

5/5
Top workshops! Zowel in het echt als de digitale workshops zijn het ontzettend leuke workshops. Mario helpt je met duidelijke stappen om je cocktail te maken, en hij brengt veel kennis met zich mee. Hij weet daarom precies welke ingrediënten je nodig hebt om een echt lekkere cocktail te maken.
Yvo
5/5
Een absolute aanrader! Op een leuke locatie een hele gezellige, leerzame workshop gehad. Een goede, duidelijke (en geduldige :-)) uitleg zorgt ervoor dat je overheerlijke cocktails kunt maken. Hartstikke bedankt! We komen zeker nog eens terug!
Suzanne Kuyt
5/5
Fun and educational. Tasty cocktails and an enthousiastic mixologist/bartender. Would definitely recommend!
Bas te Kortschot

Boek hier je cocktailWorkshop

Kies de gewenste datum, tijd en het aantal personen; Leg je voorkeuren vast, vul je gegevens in en
je bent alweer een stap dichterbij een geweldige cocktailworkshop. It’s that simpel. Proost!
Bovenstaande cocktail workshops zijn nog te boeken tot en met 13 oktober 2022, wij zullen 14 oktober 2022 starten met een nieuwe cocktail (workshop) experience.
 
The Elixer Room  

www.elixerroom.nl
www.instagram.com/elixerroom