ONLINE COCKTAIL WORKSHOP

Op afstand maar toch samen.

Perfect voor bedrijven in heel Nederland die graag iets online
aan teambuilding willen doen om het teamgevoel te behouden.

Vanaf 22,50 p.p.

online cocktail workshop

Onze online cocktail workshop is ideaal als een online teambuilding activiteit op afstand van jouw bedrijfsuitje of teamuitje. Breng de thuiswerkende werknemers dichter bij elkaar, door samen online te leren hoe je de lekkerste cocktails op een leuke manier maakt. Vele bedrijven als ING, verschillende Ministeries, Zorg van de Zaak, SBS6, Talpa Network en Jacobs Douwe Egberts zijn je al voor gegaan. Om mee te doen met de online cocktail workshop heb je alleen een goede internetverbinding en (bij voorkeur) een laptop nodig. De rest regelen wij!

online cocktail workshop cocktail-shaken.nl

Wat zijn de ingrediënten van dit online teamuitje?

Het belangrijkste ingrediënt voor dit unieke online teamuitje is zonder enige twijfel je team! Zonder dit ingrediënt geen geslaagd online teamuitje. Daarom is er tijdens de workshop cocktail shaken niet alleen aandacht voor het bereiden van de lekkerste cocktails. Er is ook meer dan voldoende tijd om digitaal met elkaar bij te kletsen, de sterke verhalen (die je allang kent) van je collega of goede vriend aan te horen en om samen te lachen. Ook is er gelegenheid om je team toe te spreken om hen bijvoorbeeld te bedanken voor hun inzet.

Dit online teamuitje is bijzonder geschikt om in te zetten als een teambuilding event. Zo begin je samen gezellig het jaar met een feestelijk tintje en maak je direct een goede start voor het komende jaar. Na een woordje vooraf – door bijvoorbeeld de directeur of manager – gaan jullie vervolgens in ongedwongen sfeer aan de slag.

Online team shaken met professionele begeleiding

Een echt lekkere cocktail bereiden hoeft niet altijd rocket science te zijn. Onze professionele bartenders begeleiden jou en je team van A tot Z tijdens deze leuke en leerzame workshop. Via een ZOOM-verbinding komen we live bij je in de huiskamer, keuken of op zolder. We vertellen je kort meer over de cocktails en gaan daarna snel met elkaar aan het werk. We bereiden samen drie verschillende cocktails en na elke cocktail is er meer dan genoeg tijd om deze te proeven, waarbij je ondertussen met elkaar bijpraat en (optioneel) geniet van een heerlijke bijpassende notenmix.

Wat ontvang je thuis?

Om heerlijke cocktails te maken, heb je uiteraard materialen en de juiste ingrediënten nodig. Het belangrijkste ingrediënt hebben we al genoemd en de overige benodigdheden sturen we je toe, het enige wat er nog in huis gehaald dient te worden is een vers ei. In het pakketje dat we elke deelnemer apart toesturen, zit onder andere een ‘Jar’ welke als shaker gebruikt zal worden, een maatbekertje en verschillende flesjes drank. 

Let op: boek de online cocktail workshop minimaal één week van tevoren! Dit in verband met het op tijd versturen van de workshop-pakketten.

Online cocktail workshop cocktail-shaken.nl
online cocktail workshop thuis

Wat je verder nog moet weten

Dit online teamuitje duurt ongeveer anderhalf uur. De professionele begeleiding door onze bartenders, benodigde materialen, ingrediënten (op een enkel vers ingrediënt na) en verzending zijn bij de prijs inbegrepen. Je boekt de online cocktail workshop vanaf tien personen.

Maatwerk is veelal mogelijk, dus heb je bijvoorbeeld wensen met betrekking tot een speciale cocktail, laat het ons dan weten. Ook is het mogelijk om niet-alcoholische cocktails te maken en houden we graag rekening met deelnemers die een bepaalde allergie hebben. Uiteraard zorg je ervoor dat je op de gekozen datum en tijdstip online bent.

Graag tot virtueel ziens tijdens onze interactieve online workshop cocktailshaken!

Voorbeeld Programma

Het is mogelijk om een andere startijd te kiezen

16:00 Microfoon en video test
16:05 Cocktail ronde 1
16:25 Pauze, schoonmaken, klaar zetten en genieten van de cocktail
16:35 Cocktail ronde 2
16:55 Pauze, schoonmaken, klaar zetten en genieten van de cocktail
17:05 Cocktail ronde 3
17:25 Afsluiting
17:30 Einde cocktail workshop

Wanneer de cocktail quiz in het programma zit, dan wordt het programma automatisch met ongeveer 20 minuten verlengt.

Deze klanten gingen je voor

Superleuke online cocktail workshop gedaan

Rated 5 out of 5

We hebben een superleuke online cocktail workshop gedaan met collega’s. De benodigdheden werden thuisgestuurd. Tijdens de workshop werden we stap voor stap meegenomen in verschillende technieken om lekkere cocktails te maken. Tussendoor was er even de tijd om te genieten en bij te praten. Voor mensen met een allergie of die geen alcohol dronken waren er heel aantrekkelijke alternatieven, die ik zeker ook nog een keer ga proberen. Dank voor de leuke avond !

Hetti Van Hamersveld

Leuke workshop gehad met het hele team.

Rated 5 out of 5

Leuke workshop gehad met het hele team. Mario wist ons goed instructies te geven nadat alles keurig was thuisbezorgd. Al met al een fijne avond.

Johan de Vogel

Offerte aanvragen online cocktail workshop

De voordelen van dit online teamuitje

  • Veilig in een tijd waarin social distancing de norm is
  • Ongedwongen sfeer met voldoende tijd om met elkaar bij te praten
  • Geen BOB nodig, dus iedereen kan meedoen
  • Maatwerk veelal mogelijk
  • Eenvoudig te organiseren, ongeacht het aantal deelnemers
  • All-inclusive prijs, geen verborgen kosten

Meer weten?
Wil je meer weten over dit gezellige online teamuitje? Stuur ons dan een mailtje. Ben je er al uit en wil je de online cocktail workshop direct boeken? Vul de offerte formulier in en boek een geweldig online team thuisje.

Proost!