Twins Scheveningen

Workshop cocktail shaken TWINS Scheveningen

Alle bekende, typische strandactiviteiten al een keer gedaan met je vrienden of collega’s? Kies dan eens voor iets heel anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop cocktail shaken? Deze unieke workshop laat je genieten van de heerlijkste cocktails, die je onder begeleiding van ervaren bartenders zelf bereidt. Dit is de ultieme gelegenheid om in ontspannen sfeer bij te praten en plezier te hebben met je vrienden. Want natuurlijk is er alle tijd en gelegenheid om te genieten van ‘jullie prestaties’. Ook is deze workshop een aanrader als je op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje. Of om een lange dag vergaderen met je team af te sluiten.

Cocktailworkshop + Diner

Aan het strand
  • Vanaf 10 personen
  • Vanaf 39,50 per persoon
  • BBQ of 3-gangen keuze menu
  • Mogelijk tot 23 oktober
Topper
TWINS cocktail workshop

Goede service en ouderwetse gastvrijheid

Bij cocktails past maar één sfeer en dat is een relaxte sfeer. Het is dan ook niet voor niets dat we deze workshop cocktail shaken verzorgen bij Strandtent & Beachclub Twins. Twins staat bekend om zijn ongedwongen, gezellige sfeer, waarbij niets moet en veel kan. Het terras grenst direct aan het Scheveningse strand, waar altijd genoeg te zien is en te beleven valt. Slecht weer? Dat kan natuurlijk, want niets is zo onvoorspelbaar als het Nederlandse klimaat. Maar wees niet bang dat je workshop cocktail shaken dan in het water valt. Ook indoor is Twins een absolute toplocatie, waar gastvrijheid nog echt gastvrijheid is.

BeachClub TWINS is gespecialiseerd in het organiseren van schitterende feesten voor kleine en grote groepen zoals: bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen & vrijgezellenfeesten. 

Aansluitende BBQ

Onze cocktail workshop kun je helemaal in stijl af te sluiten door aansluitend op het cocktail shaken te gaan genieten van een BBQ.

Zelfbbq is echt een aanrader lekker op het strand met je eigen houtskool BBQ aan de slag.
Er komt een houtskool bbq op jullie tafel en iedereen kan aan de slag. De zelfBBQ van TWINS zijn echt top voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten eigenlijk voor elke gelegenheid om lekker lang met elkaar aan tafel te zitten, samen met onze cocktailworkshop maak je er een heerlijk dag van in Scheveningen. Zit het weer even niet mee? Geen probleem, daar zijn ze bij TWINS op voorbereid de BBQ kan altijd doorgaan!

TWINS Scheveningen

TWINS BBQ

TWINS special menu

cocktailworkshop combo €39,50 p.p.

2 cocktails met aansluitend een diner

Voorgerecht: Broodplank, | Breekbrood met aioli, tapenade en olijfolie

Hoofdgerecht keuze uit

  • Zeeuwse mosselen
  • Neeltje Jans gekookt in witte wijn of naturel, geserveerd met 3 sausjes
  • Spare ribs sweet
  • Natuurlijk ook direct van de grill maar dan met een zoete marinade, geserveerd met een halve maiskolf
  • Ravioli veggie
  • Met bospaddenstoelen tomaatjes en een truffelroomsaus

Overige consumpties op basis van nacalculatie

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Verplicht in te vullen velden *