Ingrediënten voor een complete beleving

Wij weten dat het organiseren van een bedrijfsuitje veel tijd en onderzoek vergt, daarom helpen wij je graag om op een effectieve en relaxte manier de dag voor jullie te organiseren. Wanneer je jullie dag bij ons compleet maakt in combinatie met bijv een BBQ of diner en drankjes  arrangement, hoeft er hierdoor niet meer verhuisd te worden naar een andere locatie na de cocktail workshop en zal er veel meer tijd overblijven om te genieten.  

Strand locaties

Een uniek bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseer je natuurlijk aan het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Hier zijn er veel parkeermogelijkheden en kan je genieten van veel aanbod aan strandpaviljoenen en restaurants op de boulevard.

Cocktail-shaken.nl verzorgd voor diverse strandpaviljoens aan de kust van Nederland cocktail workshops.  Speciaal voor jou zijn wij selectief in het uitkiezen van onze samenwerkingslocaties in o.a. Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Deze strandtenten zijn uiterst geschikt en willen net als wij, doormiddel van jarenlange ervaring, kwaliteit en goede service, jullie een mooie dag te laten beleven welke nog lang herinnerend zal worden. 

Voorkeur voor een andere strandpaviljoen? Dit is voor ons geen probleem, wij verzorgen de cocktail workshop net zo makkelijk ook op andere locaties.

scheveningen

Twins

de Waterreus

Zilt (pier)

Motto van Twins: Doe maar gewoon met een goede service en betaalbaar. Ideaal voor bedrijfsfeesten en partijen.

Strandrestaurant de Waterreus is de plek waar je beide culinaire zaken combineert in een ambiance waar je je direct thuis voelt.

Restaurant Zilt vind je op de Scheveningse Pier. Een unieke locatie die, zeker gezien de geschiedenis van de Pier, tot de verbeelding spreekt.

Op je Eigen locatie

Cocktail-shaken.nl kan de cocktailworkshop ook bij u thuis, uw bedrijf of evenementenlocatie verzorgen.

Wij nemen alle ingrediënten, glaswerk en drank mee om de perfecte cocktails te maken.