Bekijk hier onze cocktailworkshop locaties

Scheveningen

Kijkduin

Hoek van Holland

Ingrediënten voor een complete beleving

Wij weten dat het organiseren van een bedrijfsuitje veel tijd en onderzoek vergt, daarom helpen wij je graag om op een effectieve en relaxte manier de dag voor jullie te organiseren. Wanneer je jullie dag bij ons compleet maakt in combinatie met bijv een BBQ of diner en drankjes  arrangement, hoeft er hierdoor niet meer verhuisd te worden naar een andere locatie na de cocktail workshop en zal er veel meer tijd overblijven om te genieten.  

cocktail workshop

cocktail-shaken.nl TWINS

Kies een locatie

BBQ Twins Scheveningen

BBQ + cocktailworkshop

Strand locaties

Een uniek bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseer je natuurlijk aan het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Hier zijn er veel parkeermogelijkheden en kan je genieten van veel aanbod aan strandpaviljoenen en restaurants op de boulevard.

Cocktail-shaken.nl verzorgd voor diverse strandpaviljoens aan de kust van Nederland cocktail workshops.  Speciaal voor jou zijn wij selectief in het uitkiezen van onze samenwerkingslocaties in o.a. Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Deze strandtenten zijn uiterst geschikt en willen net als wij, doormiddel van jarenlange ervaring, kwaliteit en goede service, jullie een mooie dag te laten beleven welke nog lang herinnerend zal worden. 

Voorkeur voor een andere strandpaviljoen? Dit is voor ons geen probleem, wij verzorgen de cocktail workshop net zo makkelijk ook op andere locaties.

scheveningen | den haag

Twins

de Waterreus

Zilt (pier)

Xiringuito

Solbeach

Motto van Twins: Doe maar gewoon met een goede service en betaalbaar. Ideaal voor bedrijfsfeesten en partijen.

Strandrestaurant de Waterreus is de plek waar je beide culinaire zaken combineert in een ambiance waar je je direct thuis voelt.

Restaurant Zilt vind je op de Scheveningse Pier. Een unieke locatie die, zeker gezien de geschiedenis van de Pier, tot de verbeelding spreekt.

De relaxte sfeer Xiringuito zorgt ervoor dat de cocktails nog veel lekkerder smaken.

Relaxen en chillen doe je op het grote terras, in een strandtent die de ultieme vakantiesfeer neer weet te zetten.

kijkduin | hoek van holland

Madestein

Strandpaviljoen

Beachclub people

Beachclub Royal

Beachclub Royal

Beachclub The Bing

FF Tijd

Al meer dan 30 jaar het gezelligste familiebedrijf van de regio Zuid-Holland. perfect voor je evenement. Hier vind je veel ruimte, natuur en rust

Het leven is een feestje. Vier je feest bij Beachclub People! Perfect voor een babyshower, BBQ tot een exclusief 6 gangen diner.

Hou je van specials? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want ondanks dat het speciaal is, zijn zij al heel wat gewend en staan nergens van te kijken.

Een heuse partijen locatie. Er is altijd wel iets te beleven bij The Bing! Van live optredens tot aan cabaretvoorstellingen en live cooking BBQ.

Verse pizza, BBQ verse vis, vers is hun motto. Deze locatie laat de tijd even stil staan. Geniet en kom tot rust met een prachtig uitzicht.

Op je Eigen locatie

Cocktail-shaken.nl kan de cocktailworkshop ook bij u thuis, uw bedrijf of evenementenlocatie verzorgen.

Wij nemen alle ingrediënten, glaswerk en drank mee om de perfecte cocktails te maken.