Workshop COCKTAIL SHAKEN Scheveningen

bedrijfsuitje Scheveningen | vrijgezellenfeesten Scheveningen

De cocktail WORKSHOP

Best gewaardeerde cocktail workshop van Scheveningen
5/5

Onze cocktail workshop is speciaal voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en elk ander uitje. Dit is een gezellige en informatieve workshop, waarbij in een relaxte en ontspannen sfeer cocktails gemaakt zullen worden. Uiteraard mogen jullie de cocktails zelf opdrinken!

Misschien mix je thuis zo af en toe wel eens een drankje. Als je het leuk om hier iets meer van te weten en te leren, dan is de cocktail workshop van “cocktail-shaken.nl” in Den Haag (Scheveningen, Kijkduin) echt iets voor jou. Een deskundige en gedreven bartender staat je terzijde en laat je kennis maken met alle facetten van dit mooie vak. Deze workshop is een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Wij verzorgen 2 verschillende cocktailworkshops zoals hieronder beschreven is. Beiden hebben een duur van 1,5 – 2 uur. Uiteraard zullen wij tussendoor foto’s en videos voor jullie schieten.

Cocktail-shaken.nl kan de workshop cocktail shaken ook bij u thuis, uw bedrijf of evenementenlocatie verzorgen.

Wij nemen alle ingrediënten, glaswerk en drank mee om de perfecte cocktails te maken.

cocktail workshop cocktail-shaken.nl

Cocktail workshop dos

Jullie leren 2 cocktails tijdens deze nieuwe cocktail shaken workshop variant Scheveningen. De spannende extra ronde bestaat uit een 1 vs 1 speed ronde waarin eenmalig 2 personen (bijv vrijgezel vs getuige of manager vs werknemer) de strijd met elkaar aangaan onder aanmoediging van de rest.

Wie kan er het beste tegen de druk maakt het snelst op de correcte manier de beste cocktail? Bekijk de video hierboven om te bekijken wat je te wachten staat. 

Cocktail workshop tres

Tijdens deze cocktail workshop versie brengen wij jullie de fijne kneepjes bij en leren wij jullie in 3 rondes tijd 3 cocktails met tussen elke ronde een pauze. Tijdens deze pauze kunnen jullie even lekker relaxen en genieten van de cocktails, terwijl wij in de tussentijd de volgende ronde voor jullie klaar zetten.

Heerlijk genieten van 3 verschillende cocktails aan het strand van Scheveningen! Deze workshop cocktail shaken is geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en elk ander soort uitje.

Onder andere bekend van

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Verplicht in te vullen velden *