Cocktail workshop bedrijfsuitje

Ideaal als bedrijfsuitje

Best gewaardeerde cocktail workshop voor bedrijfsuitjes
5/5

Een bedrijfsuitje waarmee je jouw collega’s kan verassen met iets ludieks, waarbij de sfeer direct goed en vooral ontspannen is. Het ideale bedrijfsuitje is gezellig, speelvol en mag ook leerzijn zijn! Wat dacht je van een heuse cocktail shaken workshop?! Het is een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Uniek en onderscheidend

Een cocktail shaken workshop spreekt tot de verbeelding. De kans is groot dat niemand van jouw collega’s zo’n bedrijfsuitje ooit eerder heeft gedaan. Daarmee heb je iets unieks georganiseerd. De heerlijke ontspannen sfeer ervaar je al direct bij aankomst. De cocktail shaken workshop geven wij namelijk aan het strand bij gerenommeerde strandpaviljoens van Scheveningen of ergens in den Haag.

Onder leiding van een ervaren bartender gaan jullie de wondere wereld van de cocktails ontdekken. Het beloofd een interactieve cocktail workshop te worden waarbij je natuurlijk niet alleen maar luistert en leert. Integendeel! Na de nodige uitleg en demonstraties gaan jullie zelf aan de slag en al snel maken jullie de eerste cocktail. Dit bedrijfsuitje is daarom superleuk is om samen te doen.

Proeven!

Natuurlijk wil je weten of “het cocktail shaken” jouw goed afging. Er is maar één manier om hierachter te komen en dat is proeven, want tijdens dit bedrijfsuitje mag natuurlijk gewoon gedronken worden! 

Hier wordt dan ook tijd voor ingeruimd en dit is gelijk een mooi moment om lekker als collega’s in een gezellige sfeer te genieten met elkaar bij te kletsen. Zo ga je samen een aantal cocktails maken en natuurlijk drink je ze allemaal op om een goed oordeel over jouw cocktail shaken te kunnen geven.

cocktail workshop cocktail-shaken.nl

Offerte aanvragen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in één van onze diensten!

Onderstaand vind je 2 verschillende offerte formulieren.
Klik op het + teken voor de gewenste offerte.