Zilt Scheveningen

Cocktail-shaken.nl op de Pier

Onze workshop cocktail shaken is de ideale manier om in een ontspannen sfeer met elkaar bij te praten en plezier te beleven. Ervaar zelf hoe het is om de mooiste en lekkerste cocktails te maken. Je zal zien dat dit een kunst op zich is. We laten je uiteraard niet aan jullie lot over, want de workshop cocktail shaken wordt verzorgd door professionele barkeepers die al vele duizenden cocktails hebben bereid. Na een korte uitleg over cocktails is de beurt aan jou en ga je een aantal heerlijke cocktails shaken. Maak je hier niet te gemakkelijk vanaf, want deze ga je vanzelfsprekend ook zelf lekker opdrinken!

cocktail workshop Scheveningen Pier

Genieten op unieke locatie

Het maken en drinken van cocktails doe je natuurlijk op een sfeervolle en inspirerende locatie. Alleen dan komen de cocktails immers het beste tot hun recht. Een sfeervolle en inspirerende locatie hebben wij gevonden in restaurant Zilt.

Inderdaad, restaurant Zilt vind je op de Scheveningse Pier. Een unieke locatie die, zeker gezien de geschiedenis van de Pier, tot de verbeelding spreekt. Uitzicht op zee, een sfeervol interieur, vriendelijke bediening en een keukenbrigade die weet wat lekker eten is, zijn de ingrediënten die Zilt toevoegt aan de workshop cocktail shaken. 

All-in arrangement

Kies dan ook voor ons arrangement dat wij speciaal voor jou met restaurant Op Zee hebben samengesteld. Dit arrangement bestaat uit de workshop cocktail shaken met aansluitend een heerlijk diner waarbij de drankjes (bier, fris en wijn) zijn inbegrepen, onbeperkt!

Duur van het totale arrangement, inclusief de workshop cocktail shaken, bedraagt ongeveer 4 uur. Meer info over dit arrangement of over één van de vele andere mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons op!

Menukaart

Bittergarnituur

Uit ervaring hebben wij gemerkt dat veel mensen het waarderen om een hapje of snack tijdens de cocktail workshop te kunnen nuttigen.

Dit is al mogelijk voor een klein extra bedrag .