Xiringuito Scheveningen

Cocktail workshop bij Xiringuito

Scheveningen behoort tot één van de populairste badplaatsen van ons land. Dit kun je nauwelijks verwonderlijk noemen, want Scheveningen heeft veel te bieden. Een prachtige boulevard, de Pier, het Kurhaus en natuurlijk een mooi strand. Daarnaast kun je in Scheveningen tal van activiteiten ondernemen. En hier komen wij in beeld, want wij bieden je een activiteit die past bij zee, strand en vakantiegevoel. Wij geven jou namelijk de mogelijkheid om in de huid te kruipen van een echte bartender door middel van onze cocktailworkshop. Een originele en uitdagende activiteit waarbij lachen, gezelligheid en genieten van de lekkerste cocktails centraal staan. Wie weet heb jij het cocktail shaken wel van nature in je…..

Relaxte sfeer

Bij een cocktail workshop hoort natuurlijk een passende locatie. Cocktail shaken associeer je immers met relaxed sfeertje en daar hebben wij dan ook voor gezorgd. Onze cocktail shaken workshop wordt verzorgd bij Xiringuito!

Cocktail shaken doe je niet zomaar, daar kom je al snel achter. Een ervaren bartender laat jou kennismaken met de wereld van de cocktails. Onze workshop is een interactieve workshop, dus achterover leunen is er niet bij. Al snel ga je aan de slag en is het aan jou om te laten zien of je de eerste beginselen van het cocktail shaken beheerst. Zo bereidt je uiteindelijk drie verschillende cocktails en natuurlijk drink je die zelf op. De relaxte sfeer Xiringuito zorgt ervoor dat de cocktails nog veel lekkerder smaken.

Bij een drankje hoort een...

Na het volgen van onze cocktail workshop en het drinken van jouw zelf gemaakte cocktails is het de hoogste tijd om de inwendige mens verder te verzorgen. En uiteraard doen we dit in de stijl die bij deze dag hoort, namelijk door voor jullie een BBQ te verzorgen. Xiringuito verzorgt deze BBQ en dat betekent culinair genieten aan het strand van Scheveningen. Op deze manier maak je jouw dagje Scheveningen tot een onvergetelijke ervaring. 

Menukaart

De mogelijkheden zijn eindeloos

Door de unieke en vrije ligging aan het rustige deel van de boulevard, hebben zij de mogelijkheid om partijen te hosten van 10 tot wel 2.500 personen. Vanwege het ruime aanbod van Xiringuito, hebben wij de brochure als PDF bijgevoegd. Klik hieronder op de link om de vele mogelijkheden van Xiringuito te bekijken