Waterreus Scheveningen

Beste strandpaviljoen 2019 van Zuid-Holland

Cocktail-shaken.nl bij de Waterreus

Op zoek naar een leuk uitje, maar dan wel iets dat eens wat anders dan anders is? Kies dan eens voor onze workshop cocktail shaken. Want zeg nu zelf, zelf een lekkere cocktail maken spreekt toch wel een beetje tot de verbeelding? Tijdens onze workshop cocktail shaken brengen wij jou de eerste beginselen bij die je nodig hebt om zelf de mooiste en vooral lekkerste cocktails te kunnen maken. Onder begeleiding van bartenders die hun sporen in de praktijk ruimschoots hebben verdiend leer je meer over de wondere wereld van de cocktail. Natuurlijk leer je het snelst door gewoon aan de slag te gaan en dit is dan ook precies wat je gaat doen. Doe extra goed je best, want je gaat cocktails maken die je natuurlijk ook zelf op gaat drinken.

cocktail workshop locatie de Waterreus

Hele jaar beschikbaar

Uiteraard zorgen wij voor een passende en sfeervolle locatie. Deze hebben wij gevonden in strandrestaurant De Waterreus, direct gelegen aan het Scheveningse strand. Het strand is uiteraard de plek bij uitstek waar je graag een cocktail drinkt, maar het strand is zeker ook een plek waar je graag een hapje eet.

Strandrestaurant de Waterreus is de plek waar je beide culinaire zaken combineert in een ambiance waar je je direct thuis voelt. Het interieur is gezellig, stijlvol en modern en toch ook intiem. Je geniet van een prachtig uitzicht op zee en de vriendelijke en gastvrije medewerkers van de Waterreus doen er alles aan om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Gekozen als beste strandpaviljoen 2019 van Zuid-Holland!

Arrangementen

Heerlijke 3-gangen keuze menu’s te boeken vanaf 10 personen.

De BBQ’s van deze locatie zijn te boeken voor gezelschappen vanaf 25 personen.

Uiteraard zijn bovenstaande mogelijkheden in combinatie met één van onze cocktail workshops.

Bekijk hieronder direct de mogelijkheden!

Menukaart

BBQ’s worden geserveerd met verschillende salades en sauzen.

BBQ prijzen zijn excl. btw en per persoon

Voorbeeld

Arrangement
53
44
Incl. btw p.p.
  • Cocktailworkshop
  • 2 cocktails
  • BBQ Viande

Voorbeeld

Arrangement
59,98 incl. btw p.p.
  • Cocktailworkshop
  • 2 cocktails
  • BBQ Terre Et Mer

Verplicht in te vullen velden *