Cocktail workshop groepsuitje

Het ideale groepsuitje

Best gewaardeerde cocktail workshop voor groepsuitjes
5/5

Een hechte vriendengroep ziet elkaar wekelijks. Vaak in de kroeg of bij gezellig bij iemand thuis. Dit zijn telkens weer bijzondere momenten waarop je ervaart hoe belangrijk vrienden voor jou en voor elkaar zijn. Het is niet alleen leuk, maar ook goed om als vriendengroep één of twee keer per jaar iets te ondernemen. Je hebt dan met z’n allen een leuke dag, waarbij je van tevoren al weet dat het een topdag zal gaan worden. Misschien is het dit jaar jouw beurt wel om iets te organiseren voor jouw vriendengroep en dan wil je uiteraard wel met iets leuks komen. Dat leuks hebben wij voor jou in de vorm van een leuke cocktail shaken workshop in Scheveningen.

 

The place to be

Cocktail shaken doe je natuurlijk in een sfeer die hierbij past. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om je voor onze cocktail workshop te ontvangen in een strandpaviljoen in Scheveningen. Zon (optioneel), zee en strand maken immers het plaatje compleet en geven je gelijk dat heerlijke ontspannen en relaxte gevoel. 

Je kunt de cocktail shaken workshop compleet maken door er een BBQ aan toe te voegen, waarna je de avond zo lang kan maken als je zelf wil. Zo blijft de relaxte sfeer in tact en maak je deze dag met jouw vriendengroep tot een onvergetelijke ervaring. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Time for cocktails

Ga de uitdaging aan en laat zien of jullie echte bartender skills hebben. In ongeveer 1,5 uur durende interactieve cocktail workshop leren wij jullie een paar technieken voor het maken van cocktails. Al snel wordt van jullie verwacht dat jullie zelf aan de slag gaan. Tijd om te laten zien of jullie het cocktail shaken in de vingers hebben. 

Waan je even die gewilde barman of barvrouw die bij iedereen in de belangstelling staat en maak zelf de lekkerste cocktails. Uiteraard ga je de cocktails die je hebt gemaakt ook proeven, want hoe weet je anders of deze wel gelukt zijn? Je bent na de eerste cocktail nog niet klaar, want er moeten nog twee cocktails gemaakt worden! De cocktail workshop in Scheveningen wordt gegeven door mensen met liefde voor dit vak en zij weten als geen andere hun passie op jullie over te brengen.

Scheveningen strand BBQ & diner locaties

Waterreus Scheveningen

Strandrestaurant de Waterreus is de plek waar je beide culinaire zaken combineert in een ambiance waar je je direct thuis voelt. Het interieur is gezellig, stijlvol en modern en toch ook intiem. Je geniet van een prachtig uitzicht op zee en de vriendelijke en gastvrije medewerkers van de Waterreus doen er alles aan om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen

Solbeach Scheveningen

Solbeach is één van de betere strandtenten van Scheveningen. Relaxen en chillen doe je op het grote terras, waarbij de goedgemutste en vlotte bediening maar één doel hebben: jou heerlijk laten genieten. Deze locatie is the place to be voor onze cocktail shaken workshop. 

Zilt (Pier Scheveningen)

Restaurant Zilt vind je op de Scheveningse Pier. Een unieke locatie die, zeker gezien de geschiedenis van de Pier, tot de verbeelding spreekt. Uitzicht op zee, een sfeervol interieur, vriendelijke bediening en een keukenbrigade die weet wat lekker eten is, zijn de ingrediënten die Zilt toevoegt aan de workshop cocktail shaken. 

Xiringuito Scheveningen

Xiringuito Terras

Coming soon!

Hoek van Holland BBQ & diner locaties

Beachclub Royal

Royal

Coming soon!

Beachclub The Bing

beachclub-the-bing

Coming soon!

Strand restaurant FF Tijd

strandrestaurant ff tijd

Coming soon!

Sluit Menu