Een Gin Tonic Bar huren

Elke Gin Tonic bar die wij verzorgen is op maat gemaakt. Dit betekent dat wij met u meedenken en in overleg overeenkomen wat uw feest nodig heeft.

Wees niet bang om contact met ons op te nemen, het aanvragen van een offerte op maat voor een all-inclusieve Gin Tonic Bar op locatie is ten aller tijde vrijblijvend.

waarom een gin tonic bar huren?

Onze cocktail tenders weten de lekkerste Gin tonic combinaties. Zij werken uiteraard met de beste en meest verse ingrediënten.

Het maken van een gin tonic lijkt heel simpel maar een perfecte gin tonic vraagt toch echt om wat expertise.

Een gin tonic bar op jouw locatie is waar mensen op een feest graag hun biertje of wijntje voor laten staan, deze unieke mogelijkheid maakt jouw festiviteit tot een daverend succes.

Een Gin tonic bar op locatie, hoe gaat het verder?

Onze Gin tonic bar op locatie is een all-inclusive pakket, dit betekent dat een locatie het enige is wat er door jou geregeld moet worden. Wij nemen alles mee en zorgen ervoor dat alles klaar zal staan. Van Gins & Tonics tot aan het ijs en glazen, wij nemen het allemaal mee.

Ieder feest is uniek

Wanneer je de contact formulier hebt ingevuld, gaan wij voor je aan de slag. Wij denken graag met je mee en samen zullen we tot een oplossing komen welke goed bij je feest past. Een gin tonic bar op jouw locatie is gegarandeerd een succes!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Trustpilot reviews 5,0
5/5
Snelle reactie en prettige manier van communiceren! Daarnaast vond ik het fijn dat we in overleg ook de 'standaard' konden aanpassen en een op maat gemaakte offerte ontvingen. De avond was een groot succes en iedereen heeft genoten van de cocktails.