Solbeach Scheveningen

Cocktail-shaken.nl & BBQ bij Solbeach

Genieten in een heerlijk ontspannen sfeertje doe je natuurlijk het liefste aan zee. Uiteraard kun je een dagje op jouw handdoek op het strand liggen en ja, dat is zeker ontspannen. Maar maak van jouw dagje uit eens iets bijzonders door op een bijzondere locatie aan het Scheveningse strand een leuke cocktail shaken workshop te volgen. En om het feestje helemaal onvergetelijk te maken sluit je deze dag in stijl af, namelijk met een BBQ aan het Scheveningse strand.

Cocktail Workshop Scheveningen

Niet zomaar een strandtent

Solbeach is één van de betere strandtenten van Scheveningen. Relaxen en chillen doe je op het grote terras, waarbij de goedgemutste en vlotte bediening maar één doel hebben: jou heerlijk laten genieten. Deze locatie is the place to be voor onze cocktail shaken workshop. Cocktail shaken doe je natuurlijk het liefst in stijl en waar kan dit dan beter dan in een strandtent als Solbeach.

Dankzij deze samenwerking kan jij lekker genieten van je eerste zelf gemaakte cocktail in een strandtent die de ultieme vakantiesfeer neer weet te zetten.

Aansluitende BBQ

Onze cocktail workshop kun je helemaal in stijl af te sluiten door aansluitend op het cocktail shaken te gaan genieten van een BBQ.

Een BBQ aan het strand bij Solbeach in Scheveningen staat garant voor culinair genieten. Vlees, vis, salades en allerlei andere heerlijkheden staan voor je klaar en maken deze dag tot zoveel meer dan zomaar een dagje uit.

Het is een dag waar je nog lang met veel plezier aan terug zal denken. En, prettige bijkomstigheid, je kunt na het volgen van onze cocktail shaken workshop nu ook lekker thuis gaan cocktail shaken!

Solbeach BBQ's

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Verplicht in te vullen velden *