Online cocktail workshop

coming soon

Online cocktailworkshop

Met gepaste trots presenteert Cocktail-shaken.nl een heel nieuw concept, namelijk onze online cocktailworkshop. In plaats van op locatie samenkomen om daar te leren hoe je de lekkerste cocktails maakt, doe je dit nu online. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een goede internetverbinding en (bij voorkeur) een laptop. De rest regelen wij!

Professionele begeleiding, live!
Een echt lekkere cocktail maken, doe je niet even tussen neus en lippen door. Er komt meer bij kijken dan je denkt. Naast verschillende soorten drank, ijs en verse ingrediënten, is degene die de cocktail bereidt minstens zo belangrijk voor een goede cocktail. Er komt namelijk ook passie bij kijken. De passie voor cocktails is ons met de cocktaillepel ingegoten en brengen wij graag over door je ‘live’ te begeleiden bij het cocktail shaken. Dit doen we door gebruik te maken van het programma Zoom. Je krijgt dus geen standaard video die je in een aantal stappen laat zien hoe je een cocktail maakt, maar echt professionele begeleiding. We vertellen niet alleen over cocktails, maar we maken ook twee cocktails met je. De online cocktailworkshop is dan ook interactief, waarbij er altijd gelegenheid is voor het stellen van vragen.

 

Materialen voor de online cocktailworkshop
Geen goede cocktail zonder goede materialen. En zoals gezegd, wij zorgen ervoor dat je het juiste materiaal ontvangt om inderdaad die overheerlijke cocktails te kunnen maken. Na aanmelding voor de online cocktailworkshop sturen we je namelijk een Do It Yourself (DIY) kit toe. In deze kit tref je een duidelijke handleiding aan en uiteraard alle benodigdheden om aan de slag te gaan. Zo zit hier onder andere een maatbekertje in, iets om mee te shaken en natuurlijk de drank voor de cocktails. Handig toch?

Voor wie is de online cocktailworkshop?
De online cocktailworkshop is voor iedereen die graag wil leren cocktail shaken, maar dit niet fysiek op locatie kan of mag doen. En daarnaast natuurlijk gewoon voor iedereen dit het leuk vind om op deze manier te leren hoe je de lekkerste cocktails maakt. Om je toch een paar voorbeelden te geven voor wie deze workshop interessant is om te volgen:

ideaal voor bedrijven die op een originele manier iets aan teambuilding willen doen/het teamgevoel willen behouden

maak van de virtuele vrijdagmiddagborrel echt een vrijdagmiddagborrel

met een stel vrienden in de tuin (en daarna BBQ-en!)

als activiteit op de camping/vakantiepark, aangezien veel entertainment hier is komen te vervallen

als verjaardagscadeau voor een goede vriend of familielid. Een uniek event om toch even met z’n allen samen te zijn met daarbij een feestelijke cocktail.

 

Praktische informatie online cocktailworkshop
De online workshop cocktail shaken dien je minimaal één week van tevoren te boeken. Deze tijd hebben we nodig om je de benodigde materialen toe te sturen en jij om de voorbereiding op tijd te kunnen doen. De workshop is te boeken vanaf minimaal twee personen en kent geen maximum aantal personen. Ben je met meerdere personen op één locatie, dan is het belangrijk dat je per persoon een pakket bestelt. En natuurlijk zorg je ervoor dat je op de gekozen datum en tijdstip online bent.

Boek direct jouw online cocktailworkshop
Boeken van ons online cocktail webinar is eenvoudig. Kies uit de beschikbare data de door jou gewenste datum en tijdstip. Kies een datum die minimaal een week verder ligt, zodat we je tijdig de handleiding en de Do It Yourself kit kunnen toesturen. Vul de NAW gegevens in van alle deelnemers en betaal veilig en vertrouwd via iDeal. Na ontvangst van je betaling is de boeking definitief.

Graag tot virtueel ziens tijdens onze interactieve online workshop cocktailshaken!

 

Alle info in een notendop

Aantal deelnemers: minimaal 2
Duur: ongeveer 1 uur
Aantal cocktails: 2
Kosten: €57,00 per persoon incl. verzendkosten
Inbegrepen: DIY cocktail pakket met de benodigdheden

Deze workshop cadeau geven? Dat kan, kies dan voor een cadeaubon van cocktail-shaken.nl