Mobiele bars op locatie huren

Verras je gasten

Een Cocktail of Gin Tonic – bar op een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of een ander soort evenement wordt niet zo snel verwacht maar des te meer gewaardeerd!

Wil je dat jouw gasten nog lang over jouw feest zullen napraten? Verzorg dan niet alleen de standaard zoals bier, wijn en frisdranken maar huur onze cocktailbar of Gin Tonic bar in en geef je gasten een top avond.

cocktail of gin tonic bar op je bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest hoort een bijzondere beleving te zijn waar de werknemers, die zich het gehele jaar een slag in de rondte hebben gewerkt beloond worden. Vind je ook niet dat zij de beste beleving verdienen?

Bedrijfsfeesten of bedrijfsuitjes zijn voor meerdere doelen goed. Het personeel kan bijv. bedankt worden voor een super jaar of misschien wil je juist dat collega’s elkaar beter gaan leren kennen. Hoe goed een bedrijf draait is niet alleen afhankelijk van een product, met het personeel valt of staat dit product.

Cocktails zorgen voor teambuilding

Laat je werknemers contact leggen met elkaar, dit zal het team versterken en verbinden. De cocktailbar is hier een uitstekend onderwerp voor, zij zullen overleggen welke cocktail te bestellen en wat de ervaringen van de overige cocktails waren. Dit is waar het teambuilding gebeurd, ongedwongen met plezier valt ineens de drempel van “het elkaar niet kennen” weg. Je team zal nog lang napraten over de cocktailbar en gemotiveerd aan het werk gaan, samen met hun (nieuwe) collega’s.

Cocktailbar all-inclusief pakket

Na het aanvragen van een offerte, zullen wij met jullie om de tafel gaan zitten voor een intake gesprek. Dit doen wij zodat wij zo effectief mogelijk kunnen inspelen op jullie behoeftes voor de cocktailbar. Het thema, jullie wensen, het gevoel (bijv. een classic cocktails menu of juist een tiki bar) en alle overige mogelijkheden. Wij nemen alle zorgen bij jullie weg, bij ons boeken jullie namelijk een all-inclusief pakket. Wij verzorgen de cocktailbar, bartender(s), glaswerk, verse ingrediënten en niet geheel onbelangrijk, de dranken.

cocktail of gin tonic bar op je bruiloft

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een goede toast en daar hoort weer een goed gevuld glas bij. Proost! Voeg een hip en feestelijk tintje aan jullie bruiloft toe en wissel de champagne om voor iets speciaals, cocktails!

cocktails op je bruiloft

Verwen je gasten eens met een uniek drankje, zoals cocktails. Dit smaakt niet alleen lekker maar het ziet er ook nog eens mooi uit. Alles is aan te passen aan het thema van jouw bruiloft, smaken, kleuren en presentatie, wat je ook wenst.

Uiteraard heeft elke bruiloft een “Signature cocktail” nodig van de bruid en bruidegom. Vertel ons jullie favoriete cocktail, verzin er een leuke naam voor en wij zullen deze als Signature cocktail op de bruiloft verzorgen.

Mocktails op je bruiloft

Vaak blijven de kinderen achter met een sapje of frisdrank. Het liefst willen zij natuurlijk ook drinken uit zo’n mooi glas. Mocktails zijn cocktails zonder alcohol, aangepast met vers fruit en limonade of sappen. Zeer geschikt voor kinderen en genodigden die nog moeten rijden.

cocktailbar op maat

Na het aanvragen van een offerte, zullen wij met jullie (bruidspaar) of de wedding planner om de tafel gaan zitten voor een intake gesprek. Dit doen wij zodat wij zo effectief mogelijk kunnen inspelen op jullie behoeftes voor de cocktailbar. Het thema, jullie wensen, het gevoel (bijv. pink drinks of juist een tiki bar) en alle overige mogelijkheden. Wij nemen alle zorgen bij jullie weg, bij ons boeken jullie namelijk een all-inclusief pakket. Wij verzorgen de cocktailbar, bartender(s), glaswerk, verse ingrediënten en niet geheel onbelangrijk, de dranken.

cocktail of gin tonic bar op je verjaardag

Wie jarig is trakteert! Hoe beter dan te trakteren terwijl anderen voor jou het werk doen! Wij maken je verjaardagsfeest compleet.

Het gaafste is natuurlijk om een echte cocktail- of gin tonic bar op jouw feest te plaatsen maar wij begrijpen door onze ervaringen dat dit niet altijd mogelijk is. Wij hebben cocktails verzorgt vanuit in een grote tuin en de andere keer was het in een appartement waar niet voldoende ruimte was voor een cocktailbar. Uiteraard gaan wij dan creatief voor je aan de slag en gebruiken wij wat er aanwezig is als een bar, dit doen wij dan vanuit de keuken of een tafel die aanwezig is.

cocktails aangepast naar jouw verjaardag

Heb je een favoriete cocktail? Dan plaatsen wij deze natuurlijk op de cocktail kaart. Wij verzorgen altijd een aantal verschillende cocktails maar ook mocktails, deze zijn alcoholvrij. Er is dus altijd voldoende keuze voor iedereen!

Jij zorgt voor een plekje en wij regelen de rest, je boekt bij ons namelijk een all-inclusief pakket. Cocktail- of gin & tonic bar, bartender, glaswerk, verse ingrediënten en uiteraard de dranken, wij nemen het allemaal voor je mee.

cocktail of gin tonic bar tijdens je Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Kerstborrels en nieuwjaarsrecepties zijn feestelijke aangelegenheden. Daar hoort een passende feestelijke sfeer bij. Een paar weken van te voren heb je met veel plezier de playlist al zorgvuldig samengesteld. Ook heb je voor een sfeervolle aankleding gezorgd. Geen felle lampen maar juist perfect gedimde lichten. Nu is het zorg, dat het eten en drinken niet tegenvalt. Uiteraard heb je natuurlijk al goed nagedacht, of je allemaal kleine hapjes gaat serveren of juist een driegangenmenu. Misschien huur je hier wel een cateraar voor in. Toch mist er iets, je hebt zo je best gedaan om alles zo sfeervol mogelijk te maken. Van de aankleding tot muziek en het eten. Het drinken, het is zo gewoon, bier, wijn en frisdranken is de standaard voor recepties en borrels. Tock wil je iets wat uniek is en de avond nog feestelijker maakt. 

Maak je avond uniek en compleet met onze cocktail- of gin tonic bar! Wij helpen graag om er een onvergetelijke avond voor jullie van te maken. Wij bieden all-inclusieve pakketten aan, wij nemen alles mee. Bartender(s), glaswerk, verse ingrediënten en uiteraard de dranken.  Klik op één van de onderstaande knoppen voor meer informatie. 

Trustpilot reviews 5,0
5/5
Snelle reactie en prettige manier van communiceren! Daarnaast vond ik het fijn dat we in overleg ook de 'standaard' konden aanpassen en een op maat gemaakte offerte ontvingen. De avond was een groot succes en iedereen heeft genoten van de cocktails.
Sluit Menu