Cocktailworkshop 2 personen Den Haag

Wij verzorgen deze cocktail workshops vanaf 2 tot 8 personen, van 15.30 tot 17.30 uur en van 19:00 tot 21:00. 

Cocktailworkshop voor kleine groepen
Cocktails zijn misschien wel populairder dan ooit tevoren. Steeds meer mensen willen zelf leren hoe ze de perfecte cocktail moeten bereiden. Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. Voor grote(re) groepen geven wij cocktailworkshops in een aantal gerenommeerde strandtenten aan het strand van Scheveningen. Maar wat nu als je met een beperkt aantal personen onze workshop wil volgen? Geen probleem, want ook dit kan bij Cocktail-shaken.nl!

Van twee tot acht personen
Het volgen van onze cocktailworkshop is al mogelijk vanaf twee personen. Stel je eens voor hoe leuk dit is om cadeau te geven aan bijvoorbeeld die goede vriend of vriendin. Of nodig je vader en/of moeder uit voor een origineel uitje en geniet van samen leren cocktails shaken. De maximale grootte van de groep bedraagt acht personen. Dus je kunt onze workshop ook volgen met een kleine groep directe collega’s of met je managementteam. Of bedank je buurman met een uniek en gezellig uitje voor al zijn hulp bij het klussen.

Hoe ziet de cocktailworkshop eruit?
Een workshop cocktail shaken zonder enige theoretische kennis? Dat vinden wij geen goed idee. We beginnen de workshop dan ook met een korte uitleg van materialen en uiteraard vertellen we ook iets over het verhaal achter een aantal bekende cocktails. Al snel is het de hoogste tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Eén van onze professionele bartenders leert je een aantal heerlijke cocktails bereiden. Je leert meer over de (verse) ingrediënten, de drank en de technieken die bij cocktail shaken horen. Het resultaat van je inspanningen beoordeel je zelf, dus blijf bij de les. In totaal leren we je drie smaakmakende cocktails bereiden. We zorgen ervoor dat je onze workshop niet volgt, maar beleeft. Want cocktails maken doe je met passie en is een beleving.

Locatie
De workshop cocktail shaken voor kleine groepen geven we niet op locatie bij jou thuis, op kantoor of in één van de strandtenten waar we mee samenwerken. We verzorgen de workshop op ons kantoor aan de Koninginnegracht 5 in Den Haag. Natuurlijk zorgen we voor een gezellige en relaxte sfeer, want die hoort bij het bereiden en genieten van cocktails. Indien gewenst zorgen we voor een aantal passende hapjes bij de cocktails.

Cocktailworkshop voor 2 t/m 8 personen boeken
Het boeken van de workshop cocktail shaken voor groepen tot maximaal acht personen doe je snel en gemakkelijk online, in slechts enkele stappen:

  • Vul je gegevens in en het aantal deelnemers
  • Kies uit de agenda een beschikbare datum en tijdvak. Wanneer een tijdvak niet beschikbaar is voor het door jou aantal gewenste personen, dan betekent dit dat dit tijdvak reeds vol is of door jouw reservering boven het maximum aantal van acht deelnemers uitkomt.
  • Betaal de workshop via iDeal. Je wordt automatisch doorgeleid naar de betaalomgeving. Na betaling van het verschuldigde bedrag is de boeking definitief.

Boekingen nemen we tot 48 uur van tevoren op. Wil je op korte termijn, bijvoorbeeld dezelfde dag nog, de workshop volgen? Stuur dan een e-mail naar info@cocktail-shaken.nl.

Alle info in een notendop

Aantal deelnemers: minimaal 2 en maximaal 8
Locatie: kantoor cocktail-shaken.nl, Koninginnegracht 5 in Den Haag
Duur: ongeveer 2  uur
Aantal cocktails: 3
Woensdag t/m Zaterdag: €49,99 per persoon
Optioneel: bijpassende hapjes a €5,- per persoon

Deze workshop cadeau geven? Dat kan, kies dan voor een cadeaubon van cocktail-shaken.nl

Contact

Koninginnegracht 5, 2514AA Den Haag

Telefoon: +31683892816
Parkeren: Parkeergarage Malieveld
Vanaf Centraal station: Tram 9 Richting Scheveningen
Tramhalte: Dr. Kuyperstraat
Lopend: 10 minuten vanaf Den Haag Centraal station