cocktailworkshop thuis

Cocktailworkshop

Prive VIP Thuis
299
00
  • 2 cocktails
  • Duur 1,5 uur
  • Maximaal 6 personen
  • Binnen Den Haag geen reiskosten

VIP cocktailworkshop bij jou op locatie

Onze VIP cocktailworkshop is een uniek, leerzaam en gezellig event. Een cocktail bereiden lijkt zo eenvoudig, maar vergis je niet. Hier komt meer bij kijken dan je denkt. Het is meer dan mixen van drank en deze versieren met een stukje fruit. Het is een uitgebalanceerde mix van (verschillende soorten) drank, verse ingrediënten en ijs, bereidt met passie. En die passie voor cocktails maken, die brengen we graag op jou over.

Voor wie is de VIP cocktailworkshop?
Onze VIP cocktailworkshop is bedoeld voor kleine gezelschappen, tot maximaal zes personen. We geven deze workshop niet in één van onze locaties aan het Scheveningse strand, maar komen naar jou toe. Leer cocktail shaken bij jou thuis, samen met een aantal goede vrienden. Of op kantoor, na werktijd samen met een aantal collega’s. Bijvoorbeeld om de (zomer)vakantie in te luiden, goede resultaten te vieren of als afscheid van een fijne collega. Verras je businesspartners of goede zakelijke relaties met onze interactieve workshop cocktail shaken, na een dag vergaderen of brainstormen. Of…………precies, er is veel mogelijk.

Wij regelen alles
Deze workshop heet niet voor niets een VIP cocktailworkshop. Alles wat we nodig hebben voor de workshop cocktail shaken, nemen we zelf mee. Drank, glaswerk, de (verse) ingrediënten…..alles. Je hebt dan ook nergens omkijken naar, het enige waar jij voor zorgt is een tafel. Dit betekent dat je zelf relaxt deelneemt aan de workshop en geen stress hebt met betrekking tot de organisatie van de workshop. Omdat we zelf alle benodigdheden meenemen, kunnen we op vrijwel elke locatie onze workshop cocktail shaken geven.  Het is aan jou om ons te laten weten waar we naar toe mogen, zelfs tijdens je weekendje in een vakantiepark komen wij naar je toe.

Meer weten over onze VIP cocktailworkshop? Heb je speciale wensen? Laat het ons weten. We vertellen je graag meer en denken graag met je mee. Of reserveer direct jouw VIP cocktailworkshop, want dat kan natuurlijk ook!

Vraag hieronder direct je offerte aan.

Offerte formulier cocktail workshop thuis

Voortgang % formulier