Cocktail Bar

Om het u makkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten samengesteld. Het is ook mogelijk om een pakket op maat te ontvangen, u geeft aan wat u in gedachten heeft en wij passen ons hierop aan.

Van een een Tiki cocktailbar tot aan een Vodka gerelateerde cocktailbar, wij kunnen het verzorgen.

De prijzen van onze cocktail catering zijn all-inclusieve service prijzen. Materiaal, glazen, dranken, mobiele bar, en het personeel worden door cocktail-shaken.nl geregeld.

De afnemer (klant) voorziet van een ruimte (cocktails op de werkvloer of aan huis) op de locatie en wij doen de rest.

cocktail-shaken.nl

Cocktail-shaken.nl heeft veel ervaring met het organiseren van cocktail evenementen. De laatste tijd zijn er steeds meer organisaties die werken met “premix cocktails”, deze worden vooraf bereidt en als kant- en klaar product meegenomen naar de locatie. Wij “cocktail-shaken.nl” doen niet mee aan deze trend, wij bereiden alles a la minute klaar vanuit een leeg glas naar een heerlijke cocktail! Je gasten zien zijn hoe wij de cocktails met precisie, detail en passie voor ze aan het maken zijn. Cocktails, daar moet van genoten worden! Onze bartenders zijn professioneel en representatief, ook nemen zij altijd de beste ingrediënten en dranken mee.

cocktailbar cocktail-shaken.nl

cocktailbar thuis

Geef eens een feestje, maakt niet uit wat voor feestje. Een verjaardag, borrel, housewarmingparty etc noem het maar op. Je bent altijd maar de gastheer of gastvrouw aan het spelen, wil je niet eens een keertje zelf ook lekker genieten en niks te hoeven doen? Cocktail-shaken.nl bied je hier de mogelijkheid toe. Het enige wat wij nodig hebben is bijv een keukenblok, heb je die niet? Geen probleem, wij nemen een mobiele bar voor je mee! Cocktailbar thuis is een vast pakket, bestaande uit een bartender die jou en je gasten voorziet van verschillende cocktails. Ook de mobiele cocktailbar thuis, is een all-inclusief pakket. Wij verzorgen, de shaker, (bar), glaswerk, ingrediënten en reiskosten tot 30 km buiten Den Haag. Wij hebben een aantal cocktail menu’s waar uit gekozen kan worden, uiteraard kan de cocktail menu ook op maat gemaakt worden naar bijv het thema van je feest. Wij werken met pakketen van “aantal cocktails” ipv aantal personen, dit maakt de keuze vaak voor de meeste mensen een stuk makkelijker.

Speciaal voor de mobiele cocktailbar thuis hebben wij arrangementen vanaf 50 cocktails in ons aanbod opgenomen, de bartender zal dan 2 uur lang voor jullie ter beschikking staan.

Shaker inhuren

Doe je liever zelf de inkoop? Heb je zelf een bar of iets wat als cocktailbar kan dienen? Wil je de kosten zoveel mogelijk drukken? Huur dan een shaker in! Onze representatieve bartender, zal arriveren met professionele materialen en zal aan de slag gaan met de ingekochte ingrediënten. Jullie bepalen welke cocktails op het menu komen te staan en wij verzorgen een boodschappenlijst, zodat alles ook daadwerkelijk aanwezig is op de dag zelf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Trustpilot reviews 5,0
5/5
Snelle reactie en prettige manier van communiceren! Daarnaast vond ik het fijn dat we in overleg ook de 'standaard' konden aanpassen en een op maat gemaakte offerte ontvingen. De avond was een groot succes en iedereen heeft genoten van de cocktails.
Sluit Menu