Bedankt voor je offerte aanvraag!

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur een offerte van ons. Mocht je binnen 48 geen mail hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid je Spam Box.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Heb je van ons nog geen mail ontvangen? Check dan nu voor de zekerheid je Spam Box.

Wil je ons helpen?

Als je straks net zo blij bent met onze cocktail workshop als wij met jouw als klant, dan zouden wij het zeer waarderen als je een recensie achterlaat. Dit helpt anderen om een juiste keuze te kunnen maken. Volgens onderzoeken, laat 90% een aankoop beïnvloeden door het lezen van een positieve review.

Like us on Facebook

Follow us on Instagram

Review us on Google

Om jullie alvast "in the mood" te brengen!

Bekijk wat klanten die jullie voorgingen van onze cocktail workshop & mobiele bars vonden 

Reviews

Hieronder staan de totaal review scores per website. Zij gingen je voor!

Laat voorgaande klanten je overtuigen doormiddel van hun reviews, klik op de naam van de review schrijver om de rest van de reviews te lezen. 

 

Trustpilot reviews 8,6
8.6/10
De cocktailworkshop was erg leuk, gezellig en leerzaam. Met een groep van tien personen de cocktailworkshop gevolgd bij Zilt in Scheveningen. We hebben allemaal twee cocktails gemaakt en daarna een wedstrijdje tussen twee teams gespeeld. Dit was erg grappig om te doen omdat iedereen super enthousiast was. Ook is het erg fijn dat er een mogelijkheid is om alcoholvrije cocktails te maken. Van de zomer gaan we nogmaals een workshop volgen omdat het een geslaagde avond was.
Facebook reviews 4,9
4.9/5
Met ons team zijn wij een middagje cocktails aan het shaken geweest bij Sol Beach (georganiseerd door cocktail-shaken). De barman die de workshop gaf (Mario Tehupeiori) is echt een geweldig vent die weet wat smaakjes combineren is. Met 18 man aan de slag, cocktails shaken met en zonder alcohol een ieder kon daarin zijn keuze maken. We hebben enorm gelachen en heerlijke cocktails gemaakt. Daarnaast ook top om de geleerde cocktails dan ook thuis nog eens lekker na te shaken. Een echte aanrader als je met je team /bedrijf leuk en vooral lekker aan de slag wil.
Tripadvisor reviews 5,0
5/5
Heerlijke cocktails gemaakt tijdens de erg leuke workshop. Bij Solbeach op Scheveningen met vriendinnen een cocktailworkshop gedaan. 3 heerlijke cocktails gemaakt op 3 verschillende manieren dus niet alleen maar lekker maar ook nog leuk om er wat van te leren. De jongen die de workshop deed (Sam) deed het erg leuk en zullen we zeker aanraden.
Google reviews 5,0
5/5
Super leuke workshop bij mij thuis gehad met een aantal meiden voor een verjaardagskado. 3 heerlijke cocktails gemaakt. 3 technieken geleerd en ook veel goeie tips gekregen hoe de smaken beter uitkomen! Echte aanrader voor veel plezier, lekkere drankjes en leerzaam! Thanks Mario!
Sluit Menu